Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

El Club Handbol Montornès és una entitat, club, inscrit al Registre d’Entitats Esportives (Generalitat), amb el número de registre 18061.

Fundat al 2017, quan un grup d’amics van voler recuperar el handbol a Montornès. L’handbol torna a tenir presència a Montornès després de 25 anys. Igual que altres esports com el bàsquet o el futbol sala, es va començar a practicar a la pista de la Lira, a començament dels anys 70. Posteriorment, ja sota el nom Handbol Montornès es va traslladar al Pavelló Municipal. L’entitat, però, va acabar desapareixent a començament dels anys 90.

Actualment, el Club Hanbol Montornès juga els seus partits i te la seu a la Carpa Polivalent el Sorralet de Montornès del Vallès, al carrer dels Castanyers núm.5.

L’eix central de la filosofia del Club és l’ensenyament de valors com l’esportivitat, el el respecte i la companyonia. En cinc anys, i tot l’aturada al 2020 deguda a la situació sanitària, s’ha consolidat el projecte, amb 8 equips de base (dels 6 als 16 anys), un de veteranes i 112 fitxes, prop de la meitat femenines.

Recull de premsa

Per més informació: chmontornes[@]gmail.com

A %d blogueros les gusta esto: